Schoolfeest, Verjaardagsfeest

 

Schoolfeest-en opendeurdag animatie of  een gezonde verrassing op je verjaardagsfeest met onze Sapjesfietsen!

Twee Sapjesfietsen zijn een goeie basis om je schoolfeest op te fleuren en alle kinderen urenlang plezier te bezorgen.  En in één klap een gezonde boodschap mee te geven over hernieuwbare energie, gezond bewegen en vers fruit!

Wij hanteren speciale prijzen voor een schoolfeest animatie of jouw verjaardagsfeest.  BTW exclusief wordt BTW inclusief dus 21% korting!

De werking is heel eenvoudig, vul de blender voor 1/3de met fruit, vul verder aan met fruitsap en trappen maar!

De kinderen zijn er dol op!  Contacteer ons snel indien je nog een Sapjesfiets wil huren voor april/mei/juni. Dit zijn onze drukste maanden dus haast is geboden!

Je kan verschillende schoolfeest animatie vinden, van springkastelen tot klimtuigen, maar niks is meer interactief, sociaal, gezond en educatief als onze Sapjesfiets!

Hij neemt weinig plaats in, is makkelijk verplaatsbaar en is gewoon de meest perfecte én compacte schoolfeest animatie!

Ons verhaal

De SappentrapperOnze sapjesfietsen zijn het logische vervolg op het succesverhaal van onze Sappentrappers. Neem een kijkje bij onze site van de sappentrapper

​De Sappentrappers, begonnen als leuk idee van twee late twintigers in 2003 en volop ingezet op evenementen zoals Autovrij Antwerpen, Cyclovia of meer recent De opening van de Keyserlei zijn een begrip op vele evenementen in Vlaanderen, Brussel en Nederland.

Een gezonde levenswijze, bewust consumeren en ecologisch denken zijn kernbegrippen in onze filosofie en wij wilden deze verderzetten in de Sapjesfietsen;

Oorspronkelijk waren de Sapjesfietsen een antwoord op een veelgehoorde opmerking dat, al waren ze steeds enthousiast,  kinderen en kleine volwassenen vaak de pedalen kwijt raakten door het hoge zadel van de Sappentrapper.

Uiteindelijk blijkt onze Sapjesfiets immens populair bij elke leeftijd en elke lengte en zorgen ze op elk schoolfeest of evenement voor een kleurrijke en milieubewuste toets.

De Sapjesfiets! Huur hem voor je schoolfeest animatie of verjaardagsfeest!

De Sappentrapper® is een geregistreerd handelsmerk | De Sappentrapper, Emiel Banningstraat 56, b-2000 Antwerpen | BTW BE 0845 867 516 | KBC 731-0246726-30 De Sappentrapper vind je ook terug op Facebook
powered by Briskl